Zondagsschool

 

De zondagsschool organiseren we voor alle jongens en meisjes van 4 t/m 12 jaar.

Wat houdt het in?

Tijdens de ochtenddienst gaan de kinderen t/m zeven jaar naar ons bijgebouw waar ze op eigen niveau wordt verteld over onze grote Herder. In de middagdienst is er tijdens de dienst voor de jongeren van 8 t/m 12 jaar zondagsschool. We willen graag Gods liefde laten zien aan de kinderen waarbij een Bijbelverhaal centraal staat, we zingen samen liedjes en er worden werkjes gemaakt, Bijbelse puzzels of bijvoorbeeld een quiz. Diverse diensten bereiden we voor zoals de kerk-school-gezinsdienst, Pasen- Pinksterproject en aan het eind van het seizoen gaan we met de kinderen op zondagsschoolreisje.

Waar en wanneer?

De kinderen komen met hun ouders in de dienst, in het begin van de dienst is er in beide kerkdiensten een kindermoment. De kinderen komen dan op het podium bijeen en er wordt hun op interactieve manier verteld over het thema van de verkondiging. Na het kindermoment gaan de kinderen met de jeugdleiders mee naar het bijgebouw ‘De Trochgong”. Voor de zegen komen ze met de jeugdleiders weer in de kerk terug.

 

Contactpersonen

Ronald Postema en Maria Dijkstra zijn de voorzitters van de zondagsschool. Voor vragen en contact zijn ze bereikbaar per e-mail; zondagschool@cgkpetrus.nl