Voor wie?
Wij zijn gespreksgroep Gaandeweg. Onze groep bestaat uit ongeveer 12 broers en zussen uit onze gemeente, in verschillende leeftijdsfasen. Wat weer zorgt voor verschillende invalshoeken bij de gesprekken.

Wat houdt het in?
Gespreksgroep is wat in andere gemeenten Bijbelkring of Groeigroep genoemd wordt. Wat we willen is een combinatie van deze drie omschrijvingen: samen in gesprek over de Bijbel, over de onderwerpen die ons bezighouden, hoe we hier als Christen mee om zouden moeten gaan. En zo te groeien in ons geloof, dichterbij onze God te komen en te leven. Op de avonden staan we ook stil bij gebeurtenissen in en rond onze gemeente. En zo kan het gebeuren dat jij of u een kaartje van ons ontvangt. We sluiten de avond af met een borrel. We beleven altijd hele waardevolle en gezellige avonden.

Waar en wanneer?
Als groep komen we in het winterseizoen ongeveer één keer per maand op zondagavond samen. We houden onze avonden per toerbeurt bij onze leden thuis.

Wie is de contactpersoon?
Gert Johan Rozema is onze contactpersoon. Wil je meer weten of iets met ons delen, dan kan jij/u contact met hem opnemen.
Telefoonnummer: (06)  537 845 98

E-mailadres: Gertjohan.Nelleke@gmail.com