Voor wie?
Youth@home is voor alle jongeren van 14 en 15 jaar die het leuk vinden elkaar te ontmoeten en samen met ons willen nadenken over onderwerpen die te maken hebben met de Bijbel.

Wat houdt het in?
De koffie / thee en koek staat bij ons thuis klaar waar we elkaar ontmoeten. Elke avond beginnen we met gebed en er is een onderwerp wat centraal staat. Wij vinden het fijn dat jongeren meedenken en er is volop gelegenheid zelf onderwerpen aan te dragen. De afgelopen tijd hebben we het gehad over hoe je kunt bidden, wat dankstond betekent, waarom er zoveel ellende in de wereld is en God dit niet voorkomt of stopt. We houden van interactieve avonden: een filmpje, stellingen en discussie, lezen uit de Bijbel, werken aan een opdracht in kleine groepjes, een spel etc. We sluiten elke avond af met een glaasje frisdrank en chips of een warme hap.

Waar en wanneer?
De jeugdavond wordt gehouden bij de jeugdleiders Harald en Annemein thuis. We komen op de dinsdagavond eens in de twee weken bij elkaar. De avond start om 19.45u en duurt tot ongeveer 21.00u.

Contactpersoon?
Jeugdouderling Gert-Johan Rozema