Beste gemeente,

Heel graag willen wij, als nieuwe club van de gemeente, ons aan u voorstellen.

Wij zijn Club Ϯwix. De naam hebben we de eerste avond met elkaar bedacht. We werden geïnspireerd door een doos met Twixen die op tafel stond. Maar er zit een gedachte achter.

Een twix zit met z’n tweetjes in één papiertje. En zo is het ook met God en ons. We kunnen niet zonder God, Hij is altijd bij je! Om Gods aanwezigheid te laten zien hebben we de T van Twix vervangen door Ϯ. En zo onstond de naam: Club Ϯwix.

Club Ϯwix is voor de kinderen van groep 8 en de 1e klas. We komen om de week, op woensdagavond samen in de Trochgong. De ene avond eten we met andere clubs samen en hebben daarna nog club, de andere avond hebben we club zonder maaltijd.

Tijdens de clubavonden lezen we uit de bijbel, bespreken we diverse onderwerpen, doen we spellen, maken we opdrachten en hebben we lol. We leren elkaar beter kennen en leren God beter kennen.

Wij (Renneke en Jolanda) genieten er enorm van, om met deze leuke groep jongeren op te trekken. En aan de opkomst is te merken dat de jongeren er ook van genieten. We gaan voor een topseizoen!

Een hartelijke groet, ook namens de jongeren,

Renneke Damstra en Jolanda Mak